Om oss

Företaget ägs och drivs av oss, Ann-Louise och Lars-Göran Skaar. Efter en gemensam resa till Nya Zeeland 2003, visste vi vad vi ville göra här hemma – vi ville stängsla!

Vår bakgrund

2006 började vi sälja och montera stängsel i Skaraborg på heltid. Sedan dess har många djur och människor blivit kvar på rätt sida stängsellinjen. 2016 passerade vi en milstolpe, 100 mil monterad High Tensiletråd.

Vi har båda bakgrund i den agrara näringen och känner att vi vet vad som krävs av stängslet för att det ska fungera. Den erfarenheten tror vi är viktig då vi dagligen möter djur- och markägare, kommun/landsting m.m. som behöver hjälp och rådgivning. Det gäller allt från skräddarsydda helhetslösningar till materialval. Dessutom testar vi hela tiden våra produkter i praktiken på hemmaplan. Gården vi bor på och äger är totalt 278 ha varav 50 ha skog, resterande del åker och bete.

Monteringsdelen med stängslingen har ökat kraftigt och vi har till vår hjälp flera duktiga medarbetare.

Vårt arbete

Mycket av vårt arbete går ut på att vårda markerna på ett hållbart sätt och vi ser oss nog mer som naturvårdare än lantbrukare. Vår vision är att gården ska bli än mer levande och ge fler arbetstillfällen. Vi är tacksamma över att ha hittat denna vackra plats att förverkliga vår livsdröm på! Vi vill gärna att även du ska få njuta av allt det sköna som finns häromkring.

Vår gård

Till vår gård hör tre stugor, som på 50-talet uppfördes som arbetarbostäder, åt de som knegade på jordbruket. Stugorna ligger en och en, behagfullt belägna utmed ån. Dessa går idag att hyra för företag och privatpersoner.

Till stuguthyrning